Сани напусна "Биг Брадър". Зрителският вот реши, че певицата ще си тръгне от шоуто завинаги. Това е първият съквартирант, изгонен от Къщата без възможност да се върне в нея. Другите номинирани бяха Стойка и Миро. Съквартирантите предложиха Сани за изгонване основно заради прекалената й леност - според тях певицата спеше твърде много, не помагаше в работата в Къщата и не се представи добре във военната мисия. Стойка пък я номинира, защото прецени, че е твърде добра певица и, ако остане още малко, зрителите никога няма да гласуват против нея, защото ще се влюбят в гласа й.

"Смятах, че талантът ще победи", коментира в студиото на "Биг Брадър" Юлияна Дончева, която беше поканена да защитава певицата. Марта Вачкова пък каза, че не може да си обясни защо изгонената е именно Сани, както не би могла да си обясни, ако напусналата беше Стойка. "Това са отрудени жени, които се борят за живота си. Такива като тях аз виждам всеки ден, те са достойни за уважение", каза тя.

Когато Сани напусна Къщата, македонската манекенка Цеце Орешкова се разплака. Тя прегърна приятелката си и не искаше да я пусне да си тръгне. "След това, което преживях, се радвам, че напускам. В Къщата спечелих истинска приятелка - Цеце", каза Сани, когато излезе завинаги от играта.

По време на номинациите Сани номинира Стойка, защото според нея имала труден характер и командвала доста. Позволява си да обижда останалите съквартиранти, смята певицата.

Лили беше другият номиниран от нея съквартирант, защото си е позволила да я обиди. По време на мисията за белене на картофи я е нарекла „тъпачка". Освен това според Сани Лили играе роля и в повечето случаи преиграва.

Лили пък посочи за изгонване Миро. Според нея той преиграва и се прави на много загрижен. Лили номинира и Александра. Дразнела се от това, че певицата се прави на всезнаеща, фамилиарничи. "Сигурна съм, че Сани не храни симпатии към мен", призна красавицата.

С "огромно удоволствие и лека злоба" Нед номинира Стойка, защото постоянно правела забележки на хората. Това ме дразни и изнервя, посочи Найден.

Стойка беше и първия избор на тризначките, защото според тях тя е прекалено агресивна и неспокойна, и се нуждаела от психолог. Стойка още не можела да преживее драмата от провала на мисията си и се държала неспокойно. Александра беше другият им избор за номинация. Според сестрите тя преигравала, излагала се в шоуто с незнанието си да готви, да си оправя косата и т.н.

Панайот, който също имаше право да номинира, избра да изгони Стойка, защото не го харесва и се държи грубо с него. Пацата не намира общ език с нея, намира я за "противна, гнусна и подмолна". Вторият, който Пацата посочи за изгонване, беше Мирослав. Панайот каза, че това е стратегическа номинация.