Макар че със сигурност е едно от най-богатите жени в България, Лили Иванова води живот, по-скромен от този на редова пенсионерка. Естрадната примадона е пословична с това колко много внимава с храната си, а преди броени дни папараци се убедиха, че Лиленце хапва по-малко даже и от пиленце.

Вечерята на изпълнителката на „Детелини" не включва нищо друго освен най-обикновени бисквити с минимално количество захар и най-разпространения сезонен плод в момента - грозде. Храната на Лили се доставя лично от нейния шофьор, който, след като напазарува, я отнася на изгладнялата звезда за вечеря.

Певицата обаче не излапва на един път четири пакета бисквити и два килограма грозде. В никакъв случай! Хранителните запаси й стигат за няколко дни. Простата аритметика показва, че ако се храни така стромно, Лили харчи по-малко от два лева за вечерята си.

При това тя не си позволява дори любимия пенсионерски продукт - кисело мляко. Него Лили консумира предимно през зимата, той като през лятото се възползва от богатото разнообразие на плодове и зеленчуци на пазара - пише „Уикенд".