Екатерина Дунева свали дрехите си за първи, но и за последен път. Снимките за списание Мах са единствените, в които виждаме прелестите на "Мис България 2007" .

В продължение на две години блондинката отхвърляше с лека ръка всякакви изкусителни оферти за разголени фотосесии. Отказа тлъсти хонорари от Плейбой, Максим, FHM и др. Сумата, която е получила от Мах е доста завишена за българските стандартни, но се пази в тайна.

"Когато Мах ми предложиха, се замислих. Склоних, тъй като това е много именито и стилно списание, не кани всяка жена у нас за корицата си и вниманието им към мен ме поласка."

Дунева се е впечатлила и от италианските фотографии, които са й показали. В тях манекенката е забелязала, че фотографите се водят от самия модел, без да му дават наставления.

„Напътствията бяха няколко седмици преди самата фотосесия. Тогава ме подготвяха за самите снимки и за нагласата, която трябва да имам.", разказва Дунева

„В турската баня беше много топло. Пускаха ми хубава музика, изкуствена пара и точно затова повечето снимки са малко мъгливи. Важно беше да се пренеса в средновековието - стилът на Клеопатра да се отдава на удоволствия и т.н.".

Фотосесията е заснета в турската баня в Арбанаси. Част от нея е направена на терасата, под откритото небе.

"Беше много студено, но не съм мръзнала, защото специално за мен бяха подготвили розови пантофки и мек халат, които ме топлеха", добавя Катя.