"Велико! Доживяхме да видим българска актриса в световен филм, съответно третирана като холивудска актриса. Поздравления за Анжела Недялкова, която харесвам още от първото й появяване на екран." Това написа в профила си във Фейсбук писателката Милена Фучеджиева, която публикува и информация за световната премиера на втората част на култовия филм "Трейнспотинг.

Снимка 274717

Ние се присъединяваме към това възхищение да видим 25-годишната красавица редом до режисьора Дани Бойл, актьора Юън Макгрегър и останалите британски звезди от лентата. Актрисата Анжела Недялкова блесна в невероятно елегантна синя рокля.

Снимка 274715

Българската актриса играе нов персонаж във филма - на студентката Вероника. С красотата си на червения килим впечатли феновете и много от новините за премиерата бяха придружени именно със снимки на Недялкова, а не толкова на познатите звезди от първата част на лентата.

Снимка 274856

Младата бг звезда изгря във филмите "Източни пиеси" и "Аве", снима се в сериала "Връзки". Актрисата играе и една от главните роли в холандската продукция "Райска стая", която бе холандското предложение за "Оскар" за 2015 г. и беше видяна и от холивудската публика.

Снимка 274716
Българката Анжела Недялкова с роля в "Трейнспотинг 2" (ВИДЕО)

Българката Анжела Недялкова с роля в "Трейнспотинг 2" (ВИДЕО)

Продължението на култовия филм излиза през януари

Премиерата на втората част на "Трейнспотинг" филма се състоя в Единбург. Лентата се завръща отново на екран след 21-годишно отсъствие. Филмът е с оригинално заглавие "T2: Trainspotting" и проследява живота на героите 20 години по-късно. Вдъхновен е от продължението на "Трейнспотинг" от Ървин Уелш - "Порно".