Специален гост на „Вечерното шоу на Азис" ще бъде топадвокатът Марин Марковски. Защитникът, спечелил най-много дела на убийци, увери зрителите на ТВ2, че „хората на изкуството не нарушават закона, защото контактът им с него създава  нравствен мир, който изключва агресията".

„Клиентът ми е сам, срещу него е прокуратурата, съдът, полицейските оперативни работници, детекторът на лъжата. Адвокатът трябва да го защити достойно, защото в случая той е за него всичко, дори Бог", разказва Марин Марковски.

Той обясни, че след само един прочит на конкретно дело вече знае дали клиентът му е виновен и какво точно се е случило.

„Хората трябва да знаят, че когато отидат при адвокат, трябва да кажат и майчиното си мляко, за да намери той най-добрия начин на защита", посъветва Марковски и сподели, че най-често интелигентните хора се опитват да крият, докато хората без образование се доверяват и този начин на поведение е правилният.

„Няма адвокат милионер и дълголетник в България. Живеем прилично от хонорарите си, издържаме семействата си, не сме бедни хора, но милионер сред адвокатите никой не е станал", ще изповяда топзащитникът на едни от най-големите престъпници у нас и ще обясни, че ако практикува в Америка само с три дела би могъл да не работи пет години.

„Вальо Tоплото не ми плати достатъчно, за да продължа да го защитавам", шеговито отговори на въпрос на Азис Марковски колко пари е получил от бившия шеф на "Топлофикация-София".

„Няма голяма разлика между шоубизнеса и работата на авокатите", заяви маститият адвокат. Той разкри пред Азис, че Топлото е бил финансов консултант на много богати хора, които са му превеждали големи суми, за да ги върти, но извън рамките на „Топлофикация".

Втори гост в петък вечер в студито на Азис ще бъде известната денс и хаус изпълнителка Алекс Раева. Певицата ще разкаже, че преди да станат гаджета с Камен се познавали доста отдавна, но веднъж в компания на шега се целунали и оттогава са неразделни. Тя признава, че е много ревнива, но пък щастлива.