За да бъдем честни, трябва да признаем, че видяното в "Жокера" още ни държи и смело твърдим, че това е най-добрият филм, който сме гледали тази година.

„Жокера“, Хоакин Финикс и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Жокера“

Един измислен комиксов герой с напълно реални човешки проблеми

Концепцията да бъде стерилизирано всичко комиксово също много ни допадна. Затова и сме много нетърпеливи да видим и самостоятелния филм за Батман.

При него комиксовия привкус ще бъде налице, но пък режисьорът Мат Рийвс обещава, че няма да е като нищо каквото сме гледали за защитника на Готъм до този момент.

Джона Хил, Джефри Райт, "Батман" и ще участват ли във филма актьорите

Новите попълнения в новия "Батман"

Джона Хил и Джефри Райт ще паснат много добре

И засега изглежда обещаващо, защото актьорският състав се запълва все по-бързо и то с доста интересни имена. Главната роля, както вече знаят и на Марс, е поверена на Робърт Патисън, а Джона Хил и Джефри Райт също ще покажат на какво са способни.

За техните роли обаче няма официално потвърждение, а само фенски догадки. Според Variety, "Батман" на Мат Рийвс е намерил и актрисата, която да изиграе Жената котка.

Това ще бъде Зоуи Кравиц. Тя се е преборила с конкуренцията на Зази Бийтс, Ейза Гонзалес и Алисия Викандер. Честно казано, не сме разочаровани от избора на Кравиц, но нашите пристрастия определено са към Гонзалес. Както и да е, нас никой не ни пита.

Робърт Патисън, Джона Хил, Батман и колко пари ще вземат за ролите си

Колко милиона изкарва Батман

Очаквахме доста по-солидна сума за Робърт Патисън

Очаква се снимките на "Батман" да започнат в началото на 2020 г., а по кината да го видим през юни 2021 г.