Очакваме следващата седмица с голямо нетърпение. Естествено, причината е "Жокера" на режисьора Тод Филипс с Хоакин Финикс в главната роля. Филмът тръгва по кината от 4 октомври. 

Тод Филипс, Хоакин Финикс, Робърт Патисън и дали ще се срещнат Жокера и Батман

Ще се срещнат ли Батман и Жокера

Бъдещето на супергероя и суперзлодея

Много се вълнуваме и за обявеният самостоятелен филм за Батман, който ще бъде режисиран от Мат Рийвс, а в главната роля ще видим Робърт Патисън. Е, не сме от най-големите фенове на Патисън, но ще му дадем шанс - може и да ни изненада приятно и да ни докаже, че досега не сме били прави.

Филмът е планиран за 2021 г., което означава, че до няколко месеца трябва да започнат и снимките. За сюжета не се знае нищо официално, но се смята, че Батман ще влезе в ролята на детектив, което ще го изправи срещу някои от най-големите му врагове.

Добрата новина е, че според The Hollywood Reporter Джона Хил ("Внедрени в час") и Джефри Райт ("Западен свят", "Шафт") преговарят за роли във филма. Двамата все още не са подписали договори, но се смята, че това ще се случи съвсем скоро.

Разбира се, за ролите им също няма официална информация. Сред теориите са, че Джона Хил ще изиграе един от злодеите, докато Джефри Райт ще бъде в ролята на полицай.