Още когато видяхме първия трейлър на "Жокера" знаехме, че този филм ще ни хареса много, защото си личеше, че е много по-различен от това, което сме свикнали да гледаме напоследък.

"Жокера", нов рекорд в бокс офиса и как филмът влезе в историята

"Жокера" влезе в историята

Може би най-подценяваният филм тази година натри носа на всички

И е повече от ясно, че излязохме с жокерска усмивка от киното. В момента тази усмивка отново се настанява на лицата ни, защото източници на The Hollywood Reporter твърдят, че Warner Bros. са дали зелена светлина за "Жокера 2".

Тод Филипс отново ще режисира и заедно със Скот Силвър ще напишат сценария за филма. Към момента не е потвърдено, но се очаква Хоакин Финикс да се завърне в ролята на Артър Флек.

Според източници на изданието, за "Жокера" Филипс ще получи внушителните 100 милиона долара. Това е така, защото се е договорил предварително със студиото и се е отказал от авансово плащане в замяна на по-голям процент от приходите. А те вече надхвърлят 1 милиард долара.

Другата голяма новина е, че Тод Филипс се е договорил с Warner Bros. да му бъде поверен още един герои от вселената на DC, чиято история да разгърне по подобие на Жокера.  

"Жокера", Хоакин Финикс и колко е получил актьорът за ролята

Милионите, които Хоакин Финикс е получил за "Жокера"

Да си Жокера не е лесно

Режисьорът е искал да направи цяла вселена от злодеи на DC, но на този етап му е отпуснат само един. Към момента се смята, че Филипс ще може да избира между Дарксейд и Лекс Лутър.