Не се бяхме замисляли, но вече знаем колко секси може да бъде комбинацията между Холзи, Сидни Суийни и изрязани бански.

Холзи, Сидни Суийни и секси провокациите им по бански

Изрязаните бански на Холзи и Сидни Суийни

Събраха ни очите

За щастие ще имаме още възможности, за да им се радваме в тандем. Според Deadline, изпълнителката на "Without Me" и актрисата от "Еуфория" ще влязат в главните роли в сериала The Players Table.

Той ще бъде базиран на книгата на Джесика Гудман They Wish They Were Us. Анабел Анатасио (Mickey and the Bear) ще режисира и напише сценария.

Сюжетът ще ни срещне с гимназистката Джил Нюмън (Суийни), която се опитва да разбере повече за смъртта на една от най-добрите си приятелки Шайла.

От убийството ѝ са изминали три години, но Джил смята, че по някакъв начин самата тя и "играчите", тайно общество, което всъщност управлява училището, имат нещо общо със смъртта на Шайла.

Холзи пък ще влезе в ролята на Рейчъл Калоуей - страховита и неуравновесена млада жена, която запалва Джил по идеята да разбере истина за смъртта на приятелката ѝ. Рейчъл се включва в разследването, защото не вярва, че брат ѝ, който в крайна сметка е обвинен за убийството на Шайла, е виновен.

Това ще бъде първа роля на Холзи в киното, като не се и съмняваме, че ще се справи добре. Тя ще бъде и един от продуцентите на сериал. Към момента не е ясно нито кога ще започнат снимките, нито къде ще можем да видим The Players Table.