Останаха още няколко месеца до стартирането на Disney+. Вече доста се вълнуваме, защото студиото обяви една дузина нови сериали, които ще са част от съдържанието на стрийминг платформата.

"Междузвездни войни", The Mandalorian, Педро Паскал и първи поглед към сериала

Първи поглед към The Mandalorian с Педро Паскал

Вселената на "Междузвездни войни" се разширява

Един от тях е от света на "Междузвездни войни" и вече сме му обръщали внимание. Става дума за The Mandalorian, а Disney използваха D23 Expo, за дадат на феновете и първи трейлър.

От него, разбира се, не се разкрива особено много от сюжета, но определено ни потопи в атмосферата. 

Сериалът ще проследи, меко казано, неспокойния живот на загадъчния ловец на глави, който всички познават като The Mandalorian. В неговата роля ще видим Педро Паскал, когото сме гледали в Game of Thrones и в Narcos.

Въпреки трейлъра, все още не знаем почти нищо за The Mandalorian, освен че е загадъчен стрелец със съмнителен морал. Пред IMDb Паскал сподели, че героят му е истинско лошо момче и е вдъхновен от подобни персонажи от филми като "Седемте самураи" (1954 г.) и "За шепа долари" (1964 г.).

По думите му The Mandalorian ще бъде човек без лице, което ни кара да мислим, че така и няма да го видим без иначе супер яката му броня, която ни напомня на тази на Джанго Фет.

Пред The Hollywood Reporter Джон Фавро, който е продуцент и сценарист на сериала, сподели, че целта е към вселената на "Междузвездни войни" да бъде добавена по-тъмна част в лицето на The Mandalorian.

Disney+ и кога ще бъде пусната стрийминг платформата

Disney+ и за България

Всичко изглежда доста обещаващо за Disney+

Действието в сериала ще се развива след това в "Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите" (1983 г.), а режисьори на отделните епизоди ще бъдат Тайка Уайтити, Брайс Далас Хауърд, Дебора Чоу и други. Все още не е официално потвърдено, но се очаква Disney+ да не следва формулата на Netflix и да пуска по един епизод на седмица.

"Междузвездни войни", The Mandalorian, Disney+ и колко струват епизодите на сериала

Колко милиона са похарчили Disney+ за сериала от "Междузвездни войни"

The Mandalorian дава сериозна заявка

Както и да се получи, ще сме доволни, а съвсем скоро и ще разберем, защото премиерата на The Mandalorian е насрочена за 12 ноември