Преди около половин година разбрахме, че нашият любимец Педро Паскал ще вземе главната роля в подготвяния сериал The Mandalorian, който е част от вселената на "Междузвездни войни".

"Междузвездни войни", The Mandalorian, Педро Паскал - актьорът ще участва в новия сериал

Педро Паскал ще участва в нов сериал за "Междузвездни войни"

По време на специално събитие в Чикаго Джон Фавро, който е сценарист и продуцент, разкри и първи снимки на героите от сериала.

Педро Паскал пък сподели, че героят му е загадъчен стрелец, който обикаля галактиката. Актьорът не беше много изчерпателен откъм информация, но пък допълни, че персонажът му е със съмнителен морал. Той загатна също, че ще видим доста сцени с привкус на уестърн и самурайски битки.

Действията в The Mandalorian ще се развиват след "Междузвездни войни: Епизод VI - Завръщането на джедаите" (1983 г.). Очакваме първи трейлър, който да ни потопи в атмосферата, и предусещаме, че Disney няма да се бавят много с него, защото премиерата на The Mandalorian е на 12 ноември в Disney+, когато стартира стрийминг платформата.

Трейлърът на “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър” е вече тук

Трейлърът на “Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър” е вече тук

Последният филм от сагата ще излезе преди Коледа

Първият епизод е режисиран от Джон Фавро, а останалите са поделени между Брайс Далас Хауърд, Тайка Уайтити и Дебора Чоу.