Преди няколко месеца видяхме тийзър, който подпали интереса ни към бъдещия филм на Мартин Скорсезе - The Irishman.

The Irishman: Робърт Де Ниро, Джо Пеши, Ал Пачино и Харви Кайтел заедно

Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши и Харви Кайтел заедно

Първи тийзър на новия филм на Скорсезе

В него ще видим любими актьори като Робърт де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши. Да не говорим, че с този филм Netflix ще направи пореден опит да спечели някоя друга статуетка от наградите Оскар.

Вече стана ясно, че The Irishman ще направи официалната си премиера на 27 септември, откривайки кинофестивала в Ню Йорк. В очакване сме и на трейлър, но към този момент можем да се задоволим с първи поглед към героите.

The Irishman е базиран на книгата на Чарлз Бранд "I Heard You Paint Houses: Frank "The Irishman" Sheeran & Closing the Case on Jimmy Hoffa", която се очаква да излезе на български този октомври под заглавието "Ирладнецът".

Книгата, както и филмът, разказват за наемния убиец на мафията Франк "Ирландеца" Шийрън, който има зад гърба си над 25 мокри поръчки.

Именно той е смятан за отговорен за смъртта на Джон Кенеди и на профсъюзния лидер на превозвачите в САЩ - Джими Хофа. В ролята на Франк Шийрън ще видим Робърт де Ниро, докато в тази на Джими Хофа ще бъде Ал Пачино. 

Netflix, The Irishman, Оскарите и какви са плановете на стрийминг платформата за филма

Големите планове на Netflix за спечелване на Оскар

Стрийминг платформата се е обсебила от мисълта за Оскари

Джо Пеши пък ще влезе в обувките на мафиотския бос Ръсел Буфалино. Очакванията към The Irishman са доста големи и заради огромния бюджет на филма, който надхвърля 140 милиона долара.

Дуейн Джонсън, Гал Гадот, Райън Рейнолдс, Red Notice, Netflix и какво се случва с предстоящия филм

Netflix подготвя най-мащабната си продукция

Дуейн Джонсън, Гал Гадот и Райън Рейнолдс ще участват в Red Notice

Сумата е такава заради използването на специална технология, чрез която в голяма част от филма главните герои ще бъдат подмладени за по-голяма достоверност. Все още не е ясно кога The Irishman ще бъде пуснат в платформата на Netflix, но се очаква това да се случи до края на годината.