От последния път, когато писахме за Red Notice, мина повече от година. Тогава стана ясно, че към Дуейн Джонсън във филма ще се присъедини и Гал Гадот. Скалата загатна, че към тях ще има още едно голямо име, и толкова. Оттогава - мълчание.

Гал Гадот ще партнира на Дуейн Джонсън в Red Notice

Гал Гадот ще партнира на Дуейн Джонсън в Red Notice

Ще видим Жената чудо в ново предизвикателство

Но вече имаме раздвижване около Red Notice. Започваме с голямото име, за което Джонсън загатна.

От профила му в Instagram става ясно, че това ще бъде Райън Рейнолдс. За съжаление няма информация каква ще бъде неговата роля, но реално идея си нямаме и за героите на Гал Гадот и Дуейн Джонсън. Това, което знаем за сюжета, е доста малко, ясно само, че Red Notice ще се концентрира около живота на агент от Интерпол, който е по петите на най-търсения крадец на изкуство.

Преминаваме към другата голяма новина. Тя е, че филмът няма да бъде продуциран от Universal Pictures, както беше обявено. Студиото не е спазило срока за старт на снимките и продуцентите са се обърнали към Netflix.

Стрийминг платформата се е съгласила на всичко, което им е било изложено, което включва и огромният хонорар на Дуейн Джонсън, възлизащ на 20 милиона долара. Не знаем какви са хонорарите на Гадот и Рейнолдс, но със сигурност и те няма да са малки.

Това пък ще направи Red Notice най-мащабния и скъп филм на Netflix. Според Deadline, продукцията на филма ще възлиза на 130 милиона долара. Това обаче едва ли притеснява стрийминг платформата, защото звездното трио, което се е събрало, определено ще привлече милиони зрители и, бас ловим, че ще превърти всички рекорди.

Очаква се снимките да започнат през януари 2020 г., но кога ще го видим - не е ясно. Нашите предположения са, че най-рано това може да се случи в края на същата година, но предвид мащаба на продукцията най-вероятно ще трябва да почакаме до 2021 г.

Това ще бъде първият филм на Дуейн Джонсън, продуциран от Netflix, като той има сключена сделка за още един - John Henry and the Statesman, но предвид натоварения му график едва ли ще го видим скоро. Red Notice обаче няма да бъде сефтето на Райън Рейнолдс за Netflix.

Райън Рейнолдс, #bottlecapchallenge, Aviation Gin и как се изложи актьорът

Как се изложи Райън Рейнолдс

#bottlecapchallenge се оказа смъртоносно за една бутилка джин

В края на годината очакваме да излезе екшънът 6 Underground, който е режисиран от Майкъл Бей и продуциран от стрийминг платформата.