За първи път чухме за The Devil All the Time преди повече от година, когато останахме впечатлени и от актьорския състав, набелязан от Netflix.

The Devil All the Time, Netflix, Крис Евънс, Том Холанд и Робърт Патисън ще участват в новия филм

Netflix събира отбор от звезди в новия си филм

Крис Евънс, Робърт Патисън и Том Холанд обаче няма да бъдат сами

Няма как да не искаме да видим Том Холанд (Спайдърмен), Робърт Патисън ("Здрач"), Бил Скарсгард ("То", "Касъл рок") и Елиза Сканлън ("Отворени рани") заедно на екран.

Признаваме, че Крис Еванс ще ни липсва - заради претоварения му график и невъзможността да освободи място за снимките на филма, той беше заменен от Себастиян Стан.

Вече имаме първи поглед към героите от The Devil All the Time и премиерна дата - 16 септември. И ще ни бъде доста готическо.

Действието във филма се развива между Втората световна война и войната във Виетнам и проследява трудностите младия Арвин Ръсел (Холанд). Той се бори с мистични зли сили, които застрашават както него, така и семейството му.

В картинката са замесени и местният шериф (Стан), нечестивият проповедник (Робърт Патисън) и объркана млада двойка (Джейсън Кларк и Райли Киоу).

Режисьор на The Devil All the Time е Антонио Кампос, който има пръст и в написването на сценария, базиран на едноименния роман на Доналд Рей Полък. Интересното е, че действията във филма са ситуирани в Охайо и Западна Вирджиния, но реално сцените са заснети в Алабама.

Новите филми и сериали на Netflix през август

Новите филми и сериали на Netflix през август

През следващите 30 дни ще станем разногледи

В интервю за Entertainment Weekly Кампос казва, че това решение е било и голямо предизвикателство, но пък има едно голямо предимство - в Алабама не са снимани чак толкова много филми, за разлика от други щати.