По принцип лятото мислите ни са заети от най-различни неща - от това къде да прекараме лятната отпуска до това дали направо да не се преместим да живеем до морето, за да не се налага да се лишаваме и ограничаваме.

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Чарлийз Терон ще бъде безсмъртен войн

Леко на заден план са филмите и сериалите, защото сме на съвсем различна вълна и това е разбираемо. Но и през август Netflix са подготвили някои доста интересни продукции, които определено заслужават вниманието ни. Ето и тези, които ни се сториха по-интригуващи:

Immigration Nation

Документалните филми са голяма слабост както на Netflix, така и на нас самите, затова започваме месеца именно с такъв.

В шест части Immigration Nation ще ни покаже, че да си емигрант в Америка не е чак такава мечта, каквато повечето хора си мислят, че е.

В рамките на три години Шол Шуарц (Shaul Schwarz) и Кристина Клошай (Christina Clusiau) заснемат ежедневната работа на емиграционните власти, активисти и адвокати, от които зависят съдбите на хиляди хора, решили да търсят щастието си в Щатите.

Целта е да разберем какво всъщност трябва и може да се направи, за да не се превръща животът им в Ад, само защото искат по-добър живот.

Immigration Nation е в Netflix от 3 август

Mystery Lab

Това определено е една доста свежа продукция, в която ютъбърът Фелипе Кастанхари ще ни потопи в света на науката.

Е, не съвсем, но Фелипе и дружките му ще се опитат по забавен, но и научен начин да обяснят някои въпроси, които ни измъчват - например какво се случва в Бермудския триъгълник и възможно ли е наистина да пътуваме във времето.

Mystery Lab е в Netflix от 4 август

Anelka: Misunderstood

Сигурни сме, че просто няма фен на футбола, който да не е чувал за Никола Анелка и головия му инстинкт.

Французинът определено ще остане в историята на играта като един от най-добрите нападатели, но и като един от най-спорните футболисти.

Никола Анелка с екипа на Челси през 2010 г.

Източник: GettyImages

Никола Анелка с екипа на Челси през 2010 г.

Факт е, че за почти 20-годишната си професионална кариера Анелка смени един куп отбори и се забърква в няколко скандала.

Anelka: Misunderstood ще ни покаже всичко - от хубавите до лошите му моменти както на терена, така и извън него.

Anelka: Misunderstood е в Netflix от 5 август

Project Power

Всеки, който се е чудел какъв ли би бил светът, ако съществува хапче, с приемането на което хората добиват супер сили, може да намери един от възможните отговори в Project Power.

Филмът ни хвърля по улиците на Ню Орлиънс, където лавинообразно се заражда манията по ново хапче, което дава супер сили. Уловката обаче е, че не знаеш какви сили ще придобиеш, изпивайки го, а действието му трае само пет минути.

Има и още нещо. Може да се сдобиеш с нечовешка сила или кожа, която дори куршум не може да пробие... но може и да умреш.

Тази лудост обаче трябва да спре, затова местно ченге (Джоузеф Гордън-Левит), дилър (Доминик Фишбек) и бивш военен, търсещ отмъщение (Джейми Фокс) обединяват усилия, за да спрат разпространението на тайнственото хапче.

Project Power е в Netflix от 14 август

"Луцифер"

Завършваме селекцията за месеца с петия и много очакван сезон на "Луцифер". Първоначално беше обявен като последен, но за наше фенско щастие ще има още един, с който историята ще приключи.

Пети сезон ще ни поднесе много изненади, защото ще се запознаем с брата близнак на Луцифер (Том Елис) - Майкъл (отново Том Елис). Той обаче няма много добри намерения, защото иска да се възползва от всичко, което брат му е изградил и да си го присвои.

"Луцифер", Netflix и трейлър на пети сезон на сериала

Когато дяволът има брат близнак

Адът определено ще се отвори с новия "Луцифер"

Да, в това число и любовта на детектив Декър (Лорън Джърман). Като фенове на сериала това доста ни бърка в здравето, но предполагаме, че точно такъв е бил и желаният ефект от страна на сценаристите.

Петият сезон на "Луцифер" е в Netflix от 21 август

През август в Netflix може да обърнем внимание и на World's Most Wanted (5 август), The Rain (6 август), Work It (7 август), Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids (11 август) и The Great Heist (14 август).