За "Терминатор: Мрачна съдба" се говори от доста време, като повечето хора са доста скептични към него. Основната причина е, че последните филми от франчайза разочароват.

Арнолд Шварценегер и тренировките на 71 години

Как тренира Арнолд Шварценегер на 71

Мистър Олимпия си има нова страст

Не искаме да съдим прибързано, затова ще изчакаме със заключенията, а и сме в очакване на първи трейлър, който да ни даде по-ясна представа за филма. Докато чакаме обаче ще запълним времето с първите снимки от "Терминатор: Мрачна съдба". 

Първи, разбира се, идва Арнолд Шварценегер, които за пореден път ще влезе в една от най-иконичните си роли. А в социалните мрежи Арни го каза най-добре: "Завърнах се". 

Следва снимка на героинята на Линда Хамилтън, която помним от "Терминатор 2: Страшният съд" (1991 г.). Ще я видим в предстоящия филм, защото "Мрачна съдба" е директно продължение на "Страшният съд". 

Макензи Дейвис пък ще бъде един от новите Терминатори. Такъв ще бъде и Диего Луна, който се очертава да бъде антагониста.

Наталия Рейес пък е едно от новите лица заедно с Диего Бонета.

В очакване сме на първи трейлър, който едва ли ще се забави много, защото премиерата на "Терминатор: Мрачна съдба" е на 1 ноември.

Арнолд Шварценегер няма спиране

Арнолд Шварценегер няма спиране

Терминаторът не остарява