Още около два месеца и ще стане година откакто изгледахме на един дъх първия сезон на Sex Education. Сериалът наистина си го бива, ето защо се зарадвахме на новината, че ще бъде подновен с втори сезон.

Netflix, Sex Education, Джилиан Андерсън и ще има ли сериалът втори сезон

Ще видим ли Джилиан Андерсън отново като секс терапевт

Какво мисли Netflix по въпроса за втори сезон на Sex Education

Преди лятото да започне стартираха и снимките на въпросния сезон. Все още не знаем кога да го очакваме, но бихме заложили парите си отново на месец януари.

Предстои да разберем, а и очакваме трейлър. Докато това се случи можем да видим първите официални снимки от сезона, които бяха разпространени.

Шестте снимки на героите, които могат да бъдат видени в поста по-горе, ни затвърждават две неща. Първото е, че сериалът ни е липсвал страшно много. Второто - Джилиан Андерсън продължава да бъде секси мамче.

Джилиан Андерсън, Sex Education и кой е най-неловкият ѝ момент със секс сцена

Най-неловката секс история на Джилиан Андерсън

Подсказка - по време на филм е

От Entertainment Weekly разбираме, че във втория сезон ще видим как Отис (Ейса Бътърфилд) се опитва да балансира между двете момичета, които харесва - Ола (Патриша Алисън) и Мейв (Ема Маки). Това си е доста трудна задача, имайки предвид, че официалното му гадже е Ола, а Мейв излиза с Джаксън (Кедар Уилямс-Стирлинг).

Тук трябва да се отбележи и напредъкът на Отис, защото в началото на сериала той изпитваше страх от това да мастурбира, а сега пренася "играта" на ново ниво.

Ерик (Нкути Гатва) пък ще има тежката задача да помага на най-добрия си приятел в този момент. Любовта не познава граници и ще събере отново Якоб (Майкъл Персбранд) и Джейн (Джилиан Андерсън). Трябва да разберем и какво се е случило с Адам (Конър Свинделс) след като беше пратен във военно училище.