Sex Education е един от новите сериали на Netflix и в стрийминг платформата се появи едва миналия месец. 

Sex Education, Джилиан Андерсън и Netflix - трейлър на сериала

Колко добра е Джилиан Андерсън като секс терапевт

Сериалът Sex Education ни дава отговор

В него Джилиан Андерсън влиза в ролята на самотна майка, която по професия е секс терапевт. Тя обича сексът за една вечер и никога не повтаря забавленията си с един и същи мъж. Синът ѝ Отис (Ейса Бътърфилд) е напълно наясно с този факт (както и с още много от теоритичните дебри на секса), нищо че е доста свито момче, което се страхува от интимното опознаване и не е сред най-популярните деца в училище. 

Това обаче се променя, когато подтикнат от приятелите си започва да дава секс съвети на съучениците си. Той може и да няма опит на практика (дори никога да не е маструбирал, въпреки че е в най-точната за това занимание възраст), но животът с майка му го е научил на много неща. Толкова, че може да помогне по правилния начин на почти всеки тийнейджър в гимназията си.

Успешният първи сезон накара Netflix да потвърди втори. Според техните данни, в първите четири седмици от пускането му сериалът са гледали 40 милиона домакинства. 

Джилиан Андерсън, Sex Education и кой е най-неловкият ѝ момент със секс сцена

Най-неловката секс история на Джилиан Андерсън

Подсказка - по време на филм е

Новият сезон отново ще съдържа осем епизода, а снимките ще започнат през пролетта във Великобритания. Джилиан Андерсън, Ейса Бътърфилд и останалите заподозрени от първия сезон ще се завърнат в ролите си.