Очакваме с нетърпение по кината да се завърти "Жокера" на Тод Филипс, в който главната роля е поверена на Хоакин Финикс.

"Жокера", Тод Филипс, Хоакин Финикс и последен трейлър на филма

Суровата история на Жокера

Имаме последен трейлър на "Жокера" с Хоакин Финикс

Вълнуваме се, защото е комиксов герой, но пък Филипс ясно ни даде да разберем, че няма да взаимства нищо от рисуваните истории. Затова и няма да прилича на нито един филм по комикс, който сме гледали до този момент. 

Фактът, че "Жокера" си тръгна от кинофестивала във Венеция с голямата награда, е добър атестат за качеството му. За съжаление няма да видим Жокера, изигран от Хоакин Финикс, в един филм с Батман - изигран от Робърт Патисън.

Самостоятелният филм за последния пък в момента се подготвя и се очаква да го видим през 2021 г. Единственото, което знаем за него, е, че Робърт Патисън ще е в главната роля, а Мат Рийвс ще режисира.

Появиха се интересни информации, че във филма Батман ще влезе в ролята на детектив и ще бъдат замесени няколко от емблематичните му злодеи.

"Жокера", Тод Филипс и защо филмът ще ядоса много хора

Защо "Жокера" ще ядоса доста хора

Режисьорът Тод Филипс определено действа доста смело

Една от тях се очаква да бъде Отровната Айви, а слуховете спрягат Риана за ролята ѝ. Би било интересно да видим как ще се справи изпълнителката, а и, честно казано, мислим, че ще ѝ подхожда.

Не е ясно дали тази идея ще се осъществи, а самата Риана използва социалните мрежи, за да се закачи със спекулациите. Под видеото Рири написа, че това е нейният батмобил, но е по-моден. Пред Entertainment Tonight обаче сподели, че няма шанс да я видим като Отровната Айви, въпреки че е направо обсебена от нея.

Тод Филипс, Хоакин Финикс, Робърт Патисън и дали ще се срещнат Жокера и Батман

Ще се срещнат ли Батман и Жокера

Бъдещето на супергероя и суперзлодея