Въпреки че през годините по кината се завъртяха 24 филма за Джеймс Бонд с няколко различни актьора в главната роля, този франчайз остава един от най-обичаните и може би неизчерпаемите.

Bond 25, No Time to Die и официалното заглавие на новия филм за Джеймс Бонд

Смъртта дебне Джеймс Бонд

Филмът за Джеймс Бонд има официално заглавие и нов синопсис

През 2020 г. предстои да видим какво ще се случва в No Time to Die. До момента знаем, че Джеймс Бонд (Даниел Крейг) се е отдал на заслужена почивка в Ямайка, но тя бива прекъсната, разбира се, защото светът отново е в опасност.

Бонд трябва да спаси учен, който е бил отвлечен от престъпна организация, за да използва знанията му за зли цели. Предводителят на лошите пък ще бъде изигран от носителя на Оскар Рами Малек.

За момента нямаме нито трейлър, нито поглед над злодея, но Малек каза нещо много интересно в шоуто на Стивън Колбърт. Водещият го попита какво е да работиш с Даниел Крейг, а актьорът отвърна, че той е любимият му Джеймс Бонд.

Даниел Крейг, Bond 25, No Time to Die и защо актьорът се е напил

Какво накара Даниел Крейг да се напие

Няма време за умиране, но има за напиване

След това обаче сподели, че по време на снимките е имало момент, в който той, Крейг и режисьорът Кари Фукунага са се чудели как да направят една сцена. С часове са седели на маса и са обсъждали всевъзможни варианти.

Рами Малек, Bond 25 и какви условия е поставил актьора, за да участва във филма за Джеймс Бонд

Условията на Рами Малек, за да участва в Bond 25

Претенциите на един носител на Оскар

Тогава изведнъж Даниел Крейг сграбчил Рами Малек и се случило нещо неочаквано - двамата се целунали. Малек не уточнява кой е предприел първи стъпката и дали ще видим точно тази сцена във филма. Рами обаче се пошегувал, че сега вече е момичето на Бонд.