С голямо нетърпение очакваме да видим какво ни е подготвил Bond 25. Можем да сведем причините до две. Едната е, че сме фенове на Агент 007. Другата е, че харесваме Кари Фукунага, който беше нагърбен със задачата да режисира филма.

Даниел Крейг, Bond 25 и какво се случва с актьора

Ще продължи ли Даниел Крейг снимките за новия филм за Джеймс Бонд

След претърпяната операция на глезена

Лошото е, че до момента работата по Bond 25 търпи много спънки, но се надяваме, че всичко ще бъде наред, защото премиерата на филма е насрочена за месец април 2020 г.

Вече видяхме кратко видео, което ни показва Джеймс Бонд (Даниел Крейг) в Ямайка, както и някои от другите герои. Но не видяхме този на Рами Малек, който се очертава да бъде основният злодей. Сигурни сме, че това ще се случи съвсем скоро.

От Daily Mirror пък разбираме, че актьорът е имал условия, които е искал да бъдат спазени, за да участва във филма.

Носителят на Оскар е държал героят му да не бъде религиозен фундаменталист, нито да говори арабски. Рами Малек, който има египетски корени, е говорил лично с Кари Фукунага, за да се убеди, че персонажът, който ще изиграе, няма да има терористични възгледи, основани на религията.

Bond 25, Ямайка, Даниел Крейг и видео зад кадър от филма за Джеймс Бонд

Какви ги върши Джеймс Бонд в Ямайка

Видео за кадър от снимачната площадка на Bond 25

Той отново ще бъде терорист, но по-различен. Според актьора сценарият на Bond 25 е написан изключително умно, защото смята, че ще даде на хората точно това, което търсят.