Следим какво се случва с 25-я филм за Джеймс Бонд от доста време и сме наясно с всички трудности, през които премина. Надяваме се, че това няма да се отрази на качеството му, а и скоро ще разберем сами.

Bond 25, Ямайка, Даниел Крейг и видео зад кадър от филма за Джеймс Бонд

Какви ги върши Джеймс Бонд в Ямайка

Видео за кадър от снимачната площадка на Bond 25

До този момент филмът нямаше официално заглавие, а само работно - Bond 25. За щастие продуцентите на филма решиха да вдигнат завесата и да ни просветлят.

Следващият филм за Джеймс Бонд ще се казва No Time to Die. Това ще бъде петият филм за Агент 007, в който Даниел Крейг влиза в главната роля. Според много слухове, обаче ще бъде и последният.

Към момента No Time to Die ни се струва доста интригуващ, защото режисьор на филма е Кари Фукунага, а видяхме на какво е способен в първия сезон на "Истински детектив".

Ролята на основния злодей в предстоящия филм пък е поверена на носителя на Оскар Рами Малек. С обявяването на заглавието имаме и нов синопсис. Той гласи, че Джеймс Бонд се наслаждава на почивката си в Ямайка, но тя е прекъсната от неговия стар приятел от ЦРУ Феликс Лейтър (Джефри Райт).

Лейтър се обръща към Бонд със зов за помощ, защото тайна престъпна организация е отвлякла учен, за да го използва за злите си цели. Това води Джеймс Бонд право при мистериозен злодей, който разполага с нова и много опасна технология.

Bond 25, Лашана Линч, Даниел Крейг и кой ще бъде новият Агент 007

Агент 007 ще бъде жена (и тъмнокожа)

Какво се случва с Джеймс Бонд

Премиерата на No Time to Die е насрочена за 8 април 2020 г., а в идните месеци очакваме и първи трейлър.