Varekai е един от най-грандиозните спектакли на Cirque du Soleil. Той пресъздава мита за Икар, с пищни костюми, оригинална музика на живо, главозамайващ декор и спираща дъха акробатика. Трупата е омагьосала над 10 милиона зрители в 130 града в 23 държави.

София Мюзик Ентерпрайсис е подготвила специален подарък за почитателите на Cirque Du Soleil. Те ще бъдат зарадвани с коледна промоция. От 20 до 30 декември включително всички билети за шоуто Varekai ще бъдат с празнична отстъпка от 10 %! Те могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро и Ивентим в страната, както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg.

Само закупилите билети онлайн в периода от 20 до 30 декември, освен отстъпката от 10 %, ще имат възможност да се включат в томбола за 50 специални подаръци с марката на Cirque Du Soleil: пъзели, ключодържатели, оригинални дискове с музиката от Varekai, както и календари на София мюзик ентерпрайсис за 2017. Десет печеливши ще имат уникалната възможност за лична среща с част от артистите в спектакъла и за разходка зад кулисите му.