Въпреки че не сме наясно какво точно ще представлява това, което любимите ни актьори от "Приятели" ни готвят, го очакваме с нетърпение.

HBO Max, “Приятели” и какво знаем за новата продукция с тяхното участие

Екипът на “Приятели” отново заедно в HBO

Какво да очакваме от новата продукция

Знаем само, че няма да бъде водено от сценарий, което пък засилва любопитството ни още повече. Снимките трябваше да се състоят на 23 и 24 март, но заради коронавируса бяха отложени.

Беше и съвсем логично, защото Холивуд буквално спря, а и още е на пауза.

По план трябваше да видим подготвяната продукция на 1 май, когато в САЩ стартира HBO Max. За всеобщо съжаление обаче това няма да се случи точно така.

Снимка 397344

Източник: GettyImages

Според The Hollywood Reporter, специалната еднократна продукция ще се забави, но засега не е известно с колко време.

В официално съобщение HBO Max хвърлят и малко повече светлина върху това какво точно ще представлява продукцията. Както вече знаем, няма да има сценарий, но няма да видим и любимите си герои - Джоуи, Фийби, Рейчъл, Чандлър, Моника и Рос.

Защото Мат Лебланк, Лиса Кудроу, Дженифър Анистън, Матю Пери, Кортни Кокс и Дейвид Шуимър ще играят себе си. От стрийминг платформата поясняват също, че това, което ще видим, не е нов епизод към вече познатите ни 236 от "Приятели".

Кортни Кокс, "Приятели" и какво прави актрисата по време на изолация

Кортни Кокс не помни, че е участвала в "Приятели"

И какво прави у дома

Шестимата актьори ще получат и доста солидно възнаграждение за участието си - между 2.5 и 3 милиона долара. Това е доста повече от това, което получаваха преди за епизод - 1 милиона долара.