Матю Пери призна, че не би участвал в продължение на "Приятели", но това далеч не означава, че екипът на сериала не би застанал отново заедно на малкия екран.

“Приятели”, Матю Пери и защо актьорът не иска продължение на сериала

Защо Матю Пери не иска продължение на “Приятели”

Мечтите ни са разбити

Вчера HBO и Warner Media съобщиха, че през май тази година добре познатите ни актьори ще се съберат отново за специална еднократна продукция по HBO Max, която няма да е под формата на сериал.

Предаването ще е без сценарий и ще е част от Unscripted & Alternative Television съдържанието на HBO.

Снимка 468049

Източник: GettyImages

Не се споменава нищо за същността на предаването, но предполагаме, че става въпрос за колективна дискусия и коментари от всичките "приятели", събрани на едно място.

Може би те ще ни разкажат за живота и пътя си след сериала, а може би и да научим нечувани до момента факти за тях и общата им работа.

Режисьор на изданието е Бен Уинстън, а продуценти са Кевин Брайт, Марта Кауфман и Дейвид Крейн, които застанаха и зад десетте сезона на сериала.

“Приятели”, HBO Max и какво се готви за екипа на сериала

“Приятели” отново (дано) на екран

Какво се знае за проекта в етап на преговори

От съобщението към медиите от Warner Media също така става ясно, че всички 236 епизода на "Приятели" ще бъдат достъпни за абонатите на HBO Max и ще можем да ги "гледаме успоредно с новия спешъл", каквото и да значи това.