Съвсем в реда на нещата е да се интересуваме от живота на личности, за които не се знае чак толкова много. А колкото по-голяма е дозата мистерия около тях, толкова по-голям е интересът ни.

Какво ще ни предложи Narcos: Mexico

Къде ще продължи кокаиновата война от Narcos

Още детайли около новия сезон

Пабло Ескобар е точно такъв исторически персонаж. Затова и когато преди няколко години Netflix обявиха плановете си да пресъздадат историята му в сериал, бяхме много щастливи.

Няколко години и три сезона по-късно продължаваме да сме си развълнувани. Този път причината е, че "Наркос" ще тръгне в българския ефир.

Снимка 454490

Източник: bTV

Това ще се случи от 3 декември по bTV Action. Всеки делничен ден от 20 ч. ще бъде излъчван по един епизод от трите сезона на сериала.

Първият сезон ще ни покаже как всъщност Пабло Ескобар (Вагнер Моура) стартира бизнеса си и с какво се е занимавал преди да навлезе в света на наркотиците. Ще видим и как за рекордно кратко време успява да създаде един от най-добре функциониращите канали за износ на кокаин към Америка, и с какво е трябвало да се справи, за да го постигне.

Снимка 454488

Източник: bTV

Във втори сезон обръчът около колумбийският бос се затяга, защото бизнесът му генерира милиони на ден, а DEA (Отдел за борба с наркотици) не са никак щастливи от този факт. В крайна сметка, благодарение на всеотдайната работа на Хавиер Пеня (Педро Паскал) и Стив Мърфи (Бойд Холбрук) правосъдието достига и до Пабло Екобар.

Хавиер Пеня (Педро Паскал) и Стив Мърфи (Бойд Холбрук)

Източник: bTV

Хавиер Пеня (Педро Паскал) и Стив Мърфи (Бойд Холбрук)

Третият сезон ни показва времето, когато Пабло вече не е в играта. Хавиер Пеня трябва да се справи с другия голям картел в Колумбия - Кали. Те са известни като Джентълмените от Кали и това не е никак случайно, защото за разлика от Ескобар предпочитат да "играят играта с кадифени ръкавици" и допускат много по-малко грешки.