Ясно е, че Netflix имат не един или два добри сериала, които много хора обожават. Mindhunter попада точно в тази графа, като вторият му сезон излезе през лятото на 2019 г.

Sex Education, Netflix и първият трейлър на втори сезон на сериала

Джилиан Андерсън подновява секс обучението

Очакваме го с нетърпение

Беше обявено, че ще има и трети, което зарадва феновете на сериала, който има доста високи оценки от критиката. Според информации в много медии, потвърдени и от източници на Variety, Netflix са освободили актьорския състав на Mindhunter от договорите им.

Причината не се крие в подмяната на актьорите, а в това, че към момента третият сезон на сериала е "замразен". Netflix не са се отказали от осъществяването му, но до това решение се е стигнало заради натоварения график на изпълнителния продуцент - Дейвид Финчър.

В момента цялото му внимание е насочено към филма Mank, който ще режисира за Netflix, както и към продуцирането на втория сезон на Love, Death, and Robots.

Не е ясно кога ще му остане време и за Mindhunter, но прогнозите са за 2021 или 2022 г. Припомняме, че сериалът е базиран на криминалната книга Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit.

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Новите филми и сериали на Netflix през януари

Годината започва със сексуално образование

Показва ни как двама агенти на ФБР се срещат с хора, извършили тежки престъпления, за да ги интервюират. Целта им е не само да разберат мотива за престъпленията, но и да проникнат в главите им и да разберат как мислят тези хора.