Вече броим дните до новата година и неизбежно си правим планове за 2020 г. Естествено, се надяваме да още по-успешна от тази.

Новите филми и сериали на Netflix през декември

Новите филми и сериали на Netflix през декември

Краят на годината ще бъде епичен

Във вече споменатите планове обаче няма как да не влязат и филми и сериали, които сме набелязали да гледаме.

Netflix, разбира се, са се погрижили да не скучаем през първия месец от годината и са ни подготвили доста продукции. Ето и кои са по-интересните от тях.

Messiah

Коледа мина, но новата година ще започне с чудеса. Казваме това, защото Messiah ще се опита да ни убеди, че чудесата могат да се случват и в XXI век.

Всичко започва, когато един мистериозен човек привлича вниманието на световните медии и ЦРУ. Той бързо набира последователи, които твърдят, че прави чудеса, което провокира агента на службите - Ева Гелър (Мишел Монаган), да проучи откъде идва този човек. 

Въпросът е дали наистина мистериозният човек е истински месия или някой, който много умело заблуждава хората, за да създаде нов световен ред.

Messiah е в Netflix от 1 януари

Spinning Out

Има спортисти, които не могат да си представят живота, без да практикуват любимия им спорт. Кат Бейкър е от този тип хора и за нея фигурното пързаляне е толкова важно, колкото и дишането.

Една грешка на леда обаче ѝ коства сериозна травма, последиците от която оставят силен отпечатък в психиката ѝ.

Кат обаче намира нов партньор, който ѝ вдъхва кураж и увереност, че може отново да се върне на леда и да бъде по-добра от преди.

Spinning Out е в Netflix от 1 януари

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

Netflix определено имат афинитет към документалните филми и поредици и честно казано доста добре им се получават.

След като вече "влязохме в главата" Тед Бънди - един от най-прочутите серийни убийци, сега ще се опитаме да направим същото с Арън Ернандес.

През 2013 г. младежът подписва обещаващ договор на стойност 40 милиона долара с отбора по американски футбол Ню Инглънд Пейтриътс, но животът му се преобръща в непредвидима посока.

Арън Енрнандес става обвиняем по дело за убийството на трима души. В три части Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez ще ни покаже кадри от съда, както и записи от телефонни разговори на играча.

Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez е в Netflix от 15 януари

Sex Education

Сексуалното образование ще се издигне на ново ниво с втория сезон на сериала, или поне такива са очакванията.

Все още няма трейлър за новия сезон, но информацията, която знаем, е, че Отис ще се опита да пребори страховете си, свързани със секса, за да може да потръгне връзката му с Ола.

Нещата обаче не са толкова прости, защото помним, че в края на първи сезон взаимоотношенията му с Мейв се затоплиха, което ще усложни ситуацията.

В градчето също ще стане интересно, защото в училището на Отис ще плъзне хламидия, което е ясен знак, че тинейджърите имат нужда от по-добро сексуално образование.

Около Ерик, Адам, Джийн и Джаксън обаче също ще се случват много интересни и непредвидени неща.

Sex Education е в Netflix от 17 януари

Кевин Харт, Netflix, Kevin Hart: Don't F**k This Up, документалната поредица за актьора и най-трудната година от живота му

Какво може да се обърка в живота на човек за една година

Със сигурност ще гледаме документалната поредица Kevin Hart: Don't F**k This Up

През месец януари в Netflix можем да гледаме и The Circle (1 януари) Dracula (4 януари), Grace and Frankie (15 януари), Next In Fashion (29 януари) и Ragnarok (31 януари).