"Белязаният" (1983 г.) е от филмите, с които веднага свързваме Ал Пачино. Често пъти дори сме си мислили, че няма друг актьор, който да изиграе Тони Монтана по-добре.

Били Айлиш, Майкъл Б. Джордан и кой трябва да бъде следващият Джеймс Бонд

Били Айлиш за следващия Джеймс Бонд

Изпълнителката не се сеща за поне 50 човека, които могат да се справят, а само за един

До момента не сме имали и възможността да разберем дали някой друг би се справил по-добре, но може и това да се случи. От доста години Universal имат планове да направят римейк на "Белязаният", но до момента нищо и не се случва.

Според MovieWeb около бъдещия филм има някакво раздвижване, като от студиото са набелязали Майкъл Б. Джордан за ролята на Тони Монтана. Но това, разбира се, е само слух за момента и очакваме официално потвърждение.

Според нас Джордан би се справил с подобна роля (гледали сме го в двата филма за "Крийд" и "Черната пантера"), но пък смятаме, че може и да им по-добър избор за ролята на Тони Монтана. Каквото и да се случва със сигурност ще разберем (в близко или далечно бъдеще).

Майкъл Б. Джордан, Супермен и можеше ли актьорът да влезе в ролята

Това ли е новият Супермен

Майкъл Б. Джордан е бил вариант за ролята

Преди време Диего Луна беше спряган за ролята, но в крайна сметка нищо не се получи. Ако трябва да бъдем честни, той ни се струва по-подходящ избор.