Трудно ще се намери човек, който да не гледал поне един филм от поредицата "Ловци на духове". Още ни гони носталгия по двата филма от 80-те години на миналия век. Е, не можем да кажем същото за тотално различния трети филм от 2016 г., който беше изцяло женски, но има светлина в тунела. 

"Мъже в черно: Глобална заплаха" с Крис Хемсуърт и Теса Томпсън - първи трейлър на филма

Първи трейлър на новите "Мъже в черно"

Направо ни отвяха главите

Според информациите Sony и режисьорът Джейсън Райтман, който е син на Иван Райтман - виновникът за първите два, са започнали работа по нов филм. Той трябва да бъде директно продължение на осемдесетарските и се очаква през 2020 г

Това звучеше като конспиративна теория, но само допреди няколко часа, защото Джейсън Райтман пусна тийзър, който изясни нещата - нов филм за "Ловци на духове" ще има. 

Под поста режисьорът ни успокоява, че всичко е наред, защото е намерил емблематичната за филмите кола. В интервю за Entertainment Weekly Райтман споделя, че винаги се е мислел за първия фен на "Ловци на духове", защото, когато е бил на шест години, е посещавал снимачната площадката и е бил очарован.

"Исках да направя филм за всички фенове. Това ще бъде следващата глава от франчайза. Няма да бъде reboot." Режисьорът смята, че това, което се случи през 80-те, е супер, но новият филм ще ни пренесе в наши дни.

"Спайдърмен: Далече от дома", Том Холанд и първи тийзър на филма

Колко впечатляващ ще бъде новият филм за Спайдърмен

Питър Паркър идва на екскурзия в Европа и неприятностите започват

Райтман обаче не разкрива дали ловците на духове ще бъдат изцяло нови персонажи, или ще видим добре познатите ни Бил Мъри, Дан Акройд и Ърни Хъдзън. Все още няма и официално заглавие.