Днешният ден е доста шантав и изпълнен с новости около много филми, от които се интересуваме живо. "Мъже в черно: Глобална заплаха" е един от тях, и преди минути се появи и първият му трейлър. 

Men In Black International с Крис Хемсуърт и Теса Томпсън - първи официален поглед и заглавие на spin-off на "Мъже в черно"

Мъжете в черно се завръщат

И първи официални снимки от подговяния spin-off

Към този момент знаехме само, че Крис Хемсуърт и Теса Томпсън ще бъдат в главните роли, а Лиъм Нийсън и Ребека Фъргюсън ще бъдат замесени по някакъв начин. Е, с първия трейлър картинката се изяснява доста, и нека бъдем ясни - хареса ни. 

Всичко започва с Теса Томпсън и героинята ѝ - Агент М. Тя смята, че ѝ е предопределено да бъде агент на MIB и получава своето - изпратена е в Лондон, където веднага се забърква в подозрително странна ситуация. Пак там се среща и с Лиъм Нийсън - един от хората по високите етажи на мъжете в черно. 

Той я запознава с новия ѝ партньор Агент Х - Крис Хемсуърт, който е и един от най-добрите агенти. В Лондон те ще имат големи проблеми, което като видяхме как от една кола могат да бъдат сглобени поне две супер яки оръжия, май няма да е чак толкова голяма драма.

За да разрешат мистерията и за да спасят света, двамата ще трябва да пътуват до различни точки на света. Още първите официални снимки загатваха, че между Хемсуърт и Томпсън има химия, а сега, след като гледахме и трейлъра, можем да кажем, че им се е получило дори по-хубаво, отколкото си мислехме. 

Филмите със супергерои през 2019 г.

Филмите със супергерои през 2019 г.

Осем филма, които няма да ни оставят да скучаем

А и не остава незабелязано, че актьорът, който сме свикнали да виждаме в ролята на Тор, много се забавлява да носи черен костюм. 

Премиерата на "Мъже в черно: Глобална заплаха" е на 21 юни 2019 г.