Третият филм за лошите момчета Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс) е по кината от петък, 17 януари, и към момента се движи доста добре.

Мартин Лутър Кинг, денят в негова чест и как почитат нобеловия лауреат

Човекът, който имаше една мечта

92 години от рождението на Мартин Лутър Кинг

Предвижданията бяха, че "Лоши момчета завинаги" ще генерира около 60 милиона долара за първите четири дни в САЩ. Казваме четири, защото в страната празнуват Деня на Мартин Лутър Кинг, който почивен за тях.

Филмът обаче надскочи прогнозите и спечели 68.1 милиона долара в САЩ. А като прибавим към тях и 37.3-те милиона долара от световния бокс офис, излиза, че "Лоши момчета завинаги" към момента са донесли на Sony 107.3 милиона долара.

Със силния си старт пък филмът постави и своеобразен рекорд за студиото, превръщайки се в този с най-доходоносен дебют, категоризиран като 18+, пише The Hollywood Reporter.

"Лоши момчета завинаги", Уил Смит, Мартин Лорънс и колко милиона са взели за филма

Колко са взели Уил Смит и Мартин Лорънс за "Лоши момчета завинаги"

Разликата между възнагражденията им е чувствителна

Нещата обаче не изглеждат никак розови за "Доктор Дулитъл". Според Variety версията с Робърт Дауни Джуниър е спечелила 49.8 милиона долара в световен мащаб до момента.

„Лоши момчета завинаги“ , Уил Смит, Мартин Лорънс и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Лоши момчета завинаги“

Лошите момчета са поостарели, но са си все същите

По принцип това не е чак толкова лоша сума, но на фона парите, похарчени за филма - 180 милиона долара (без маркетинга), си е заявка за голяма загуба и разочарование.