Бела Торн може и да започна кариерата си от тинейджърските продукции на Disney, но кариерата ѝ се разви по доста по-различен начин.

Бела Торн и какво призна актрисата за сексуалността си

Бела Торн с разкрития за сексуалността си

По какво си пада актрисата

Това, което прави напоследък, не е свързано много с музиката и актьорската ѝ кариера. Пусна собствена линия козметични продукти, написа книга, а съвсем скоро се забърка и в скандал с изтеклите ѝ голи селфита.

Торн обаче ни изненада като обяви, че ще направи режисьорски дебют. Тя ще режисира филма Her & Him, а по-интересното е, че той ще бъде продуциран от Pornhub.

Признаваме си, че трейлърът е доста шантав, но след като прочетохме синопсиса на филма разбрахме и защо е така. В Her & Him Бела Торн ще даде доминантната роля в ръцете на жената, което е доста нетипично за порно филмите, където по принцип мъжът властва (но не само, разбира се).

За главните роли Торн се е доверила на порно актьорите Абела Дейнджър и Смол Хендс. И за да разсеем всякакви съмнения, които може би са се появили, трябва да кажем, че в Her & Him сексът ще бъде налице, но това се очакваше.

Именно секс сцените са били предизвикателство за Бела Торн, защото въпреки опита си в киното тя признава, че до този момент не е снимала истински секс. От всичко казано до момента ни се струва, че режисьорският дебют на Торн ще бъде порно с някаква сюжетна линия.

Бела Торн, един хакер и защо публукива свои голи снимки

Защо Бела Торн публикува свои голи снимки

Актрисата, певица и модел се справя с хакерите

Ще разберем съвсем скоро какво са ни подготвили, защото Her & Him ще дебютира на филмовия фестивал Oldenburg Film Festival, който ще се проведе между 11 и 15 септември. Веднага след това ще бъде наличен за абонатите на Pornhub Premium.