Тази вечер в Hell's Kitchen напрежението ще се повиши на максимум. Вечерната резервация ще е наистина инфарктна и на участниците от двата отбора ще им се наложи или да действат като един, или да се превърнат в победени.

В тази напрегната обстановка без особена изненада в кухнята ще се заформи грандиозен скандал. Той ще е черешката на тортата на демонстрирането на самочувствие, липсата на комуникация и слабата подготовка за вечерната резервация. 

Снимка 417086

Източник: OTDO Consult

Все пак, един участник ще успее да изпъкне на фона на останалите, които вървят в посока провал. Той ще получи одобрението на шеф Виктор Ангелов, а покрай него и отборът му ще получи похвала. А дали друг участник ще влезе в ролята на номиниран, ще разберем довечера.

Дневното предизвикателство за участниците в Hell's Kitchen ще е не по-малко трудно от вечерната резервация. Освен за одобрението на шеф Виктор Ангелов, участниците ще се борят и за положителната оценка на Гичка - най-атрактивната участничка от предишния сезон на кулинарното шоу.

Снимка 417087

Източник: OTDO Consult

Тя е експерт по традиционната българска кухня, затова и ще видим много подобни ястия, които ще дегустира и оценява. Интересно е кой ще е по-взискателен и критичен към участниците - Гичка или шеф Ангелов.