Няма защо да се лъжем, дори когато сме на почивка, има моменти, в които ни се приисква да си пуснем някой филм.

HBO GO, "Диви и щастливи", "Котка в стената" и добавянето на два нови български филма

Как да гледаме "Диви и щастливи" у дома

Заедно с "Котка в стената"

През месец август в HBO GO ще има доста голям избор от подобни развлечения, затова решихме да съберем по-интересните филми в стрийминг платформата.

"Тайната на Артемис Фоул"

Артемис е най-обикновено момче, което разбира, че може да прави много необикновени неща.

След като баща му изчезва мистериозно, Артемис открива, че е пазел някои доста големи тайни от него. И че всъщност е закрилял хората от опасности, дебнещи ги от друг свят.

С помощта на доверения си закрилник Бътлър момчето ще се опита да спаси баща си, откривайки мистичен свят на феи, които са по-напреднали, отколкото човек може да си представи.

Артемис обаче е убеден, че именно феите са в основата на изчезването на баща му. Затова съставя хитър, но опасен план, с който да го спаси.

"Тайната на Артемис Фоул" е в HBO GO от 9 август

"Джуманджи: Следващо ниво"

Лятото няма да е лято, ако не гледаме филм с Дуейн Джонсън. В този на дневен ред е не добрият стар екшън, а по-скоро забавлението.

В "Джуманджи: Следващо ниво" Спенсър (Алекс Улф), Фридж (Сердариус Блейн), Бетани (Мадисън Айсман) и Марта (Морган Търнър) са прекъснали общуването си след събитията в "Добре дошли в джунглата" (2017 г.).

„Джуманджи: Следващо ниво“, Дуейн Джонсън, Кевин Харт и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от „Джуманджи: Следващо ниво“ с Дуейн Джонсън

Играта отива на следващо ниво, както и представянето на актьорите

Играта е уж унищожена, но един ден Спенсър решава да я поправи и подкара отново. И се получава, но никой не знае, че тя го е погълнала. Когато Фридж, Бетани и Марта разбират, без много да му мислят се впускат в приключението, за да го спасят.

Но нищо не е такова, каквото изглежда, защото играта е погълнала и Еди (Дани ДеВито), дядото на Спенсър, който е взел аватара на внука си и е станал висок и мускулест (Дуейн Джонсън). Явно играта се е прецакала и този път мисията ще бъде още по-трудна.

"Джуманджи: Следващо ниво" е в HBO GO от 16 август

"Ченге под наем"

Комбинацията между Дейв Батиста и Кумейл Нанджиани е точно толкова добра, колкото и звучи. Първият е отговорен за бойните сцени, от които лъха на тестостерон, а вторият - за целия смях, който пада около тях.

Стю (Нанджиани) работи в магазин за спортни стоки и въобще не може да каже, че харесва живота си. Заради жената, която харесва пък, се хваща на втора работа, за да може да финансира идеята ѝ за бизнес.

„Ченге под наем“, Дейв Батиста, Кумейл Нанджиани и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от екшън комедията „Ченге под наем“

Дейв Батиста и Кумейл Нанджиани предлагат смях и екшън в едно

И така Стю става шофьор на Юбер в свободното си време. Именно в колата съдбата го среща с Виктор (Батиста) - полицай, подгонил опасен наркотрафикант.

Без да подозира, Стю се забърква в една история с престрелки, гонки и мръсни ченгета. Но пък излиза от зоната си на комфорт.

"Ченге под наем" е в HBO GO от 22 август

Останалите добри заглавия по HBO GO през август са "Анабел 3""Междузвездни войни: Епизод IX - Възходът на Скайуокър", "Диви и щастливи", "Котка в стената" и "Семейство Адамс" (от 15 август).

Сред сериалите с удоволствие ще обърнем внимание на "Кондор""Така или иначе", трети сезон на "Легион" (от 15 август) и "Страната на Лъвкрафт" (от 17 август).