Нищо и никакви четири дни ни делят от началото на осми сезон на Game of Thrones. Сезон, който очакваме повече от година. А всички снимки, трейлъри и тийзъри, които видяхме до момента, потвърждават очакванията ни за нещо велико.

Какво става, ако гледаме пиратско копие на Game of Thrones

Какво става, ако гледаме пиратско копие на Game of Thrones

Страх в двойна доза

Цялото това чакане ще си заслужава - убедени сме, а HBO ни дават още един прекрасен пример с един специален албум - For The Throne, саундтрака към последния сезон. Той е разработен съвместно с Columbia Records, а изпълнителите, включили се в него, не са никак случайни.

Снимка 417265

Източник: Columbia Records

Ще чуем парчета на A$AP Rocky, The Weeknd, Травис Скот, Ели Гулдинг, Джеймс Артър, Jacob Banks, Chloe X Halle, Joey BadA$$, Lennon Stella, Lil Peep, Maren Morris, Matthew Bellamy, Mumford & Sons, Rosalía feat. A.CHAL, SZA, The Lumineers, The National, Ty Dolla $ign и X Ambassadors

Game of Thrones, Емилия Кларк, Кит Харингтън и кои бяха най-стилните звезди на премиерата

Най-стилните звезди на премиерата на Game of Thrones 8

Имаме си фаворитка

For The Throne бележи първата колаборация между HBO и музикален лейбъл за създаването на специален саундтрак за техен сериал. Интересното е, че ще има няколко разновидности на обложката. Стандартната ще бъде с Железния трон и ще струва 34.98 долара. 

Снимка 417264

Източник: Columbia Records

Снимка 417263

Източник: Columbia Records

Снимка 417262

Източник: Columbia Records

По-якото обаче е, че ще можем да вземем албума, а обложката му да бъде с отличителния знак на всеки от домовете в Game of Thrones. Цената на подобно копие е 28.98 долара. Трябва обаче да знаем, че има само 2500 копия за всеки един дом.

Game of Thrones, HBO и какво ни казва новият тийзър

Ще умрат ли всички в Game of Thrones 8

Напрежението в новия тийзър се реже с нож

Албумът ще бъде пуснат в продажба на 26 април, но можем да го поръчаме предварително тук.