Едва няколко часа ни делят от премиерата на първи епизод на Game of Thrones 8. Няма да се спи и това е сигурно, защото чакахме повече от 12 месеца, за да видим как ще завърши един от любимите ни сериали.

Game of Thrones 8 и интересни факти около сериала

Game of Thrones 8 и интересни факти около сериала

Защото търпение не ни остана

Преди началото на последния сезон обаче има много въпроси, които измъчват феновете. Entertainment Weekly пък са се спрели на три от тях. Ето и някои от нещата, които със сигурност искаме да си обясним.

Докъде се простират способностите на Бран Старк

Знаем, че съдбата на героите от Game of Thrones не е никак лека. Бран не прави изключение в това отношение, направо се чудим как още е жив. През последните два сезона обаче той пропътува много километри и научи много неща. Част от тях е и способността му да се връща в миналото, което, както знаем, го превърна в Триоката врана.

Той обаче може да използва способностите си, за да се всели и в телата на животни (че дори и хора, или поне Ходор), за да ги контролира. Тук възниква и най-големият въпрос, на който определено нямаме търпение да получим отговор: Може ли Бран да контролира дракон? Защото подобна способност може да се окаже и козът, който да донесе победата над Нощния крал.

Кой е законният наследник на Железния трон

Тук е мътна и кървава, защото почти всеки си мисли, че има право (при това законно) да управлява Вестерос. В момента на Железния трон седи Церсей, а бебето, което трябва да роди, ако изобщо е бременна, определено ще може да претендира за трона.

Публикация, споделена от на

Денерис Таргариен обаче премина през какво ли не, за да се измъкне жива от Есос и да пристигне във Вестерос. И всичко това - защото смята, че тя е истинската кралица, която трябва да управлява. Няма спор, но след като разбрахме, че Джон Сноу не е никакъв Джон Сноу, а истинското му име е Егон Таргариен, то и той може да има претенции към Железния трон.

Game of Thrones, Google Trends и кои са най-търсените герои от сериала

Кои са най-търсените герои от Game of Thrones в интернет

Защото Google знае всичко

Какво ще се случи между Джон Сноу и Дeнерис Таргариен

Джон и Дани определено са много симпатична двойка и едва ли има фен на сериала, който да не се е зарадвал на последната сцена с тяхно участие в седми сезон. Знаем, че двамата са се запътили към Зимен хребет, а от трейлърите разбираме, че и ще пристигнат благополучно.

Това означава, че или Бран, или Сам, които знаят истината за родословието на Джон, най-вероятно ще му кажат, че майката на драконите му е роднина. Интересното е дали това изобщо ще се случи и, ако да - какви ще бъдат последиците.

Ще получи ли Брон своя замък

Този въпрос е от нас, защото Брон е един от най-симпатичните герои, а това, че не се спира пред нищо, го прави още по-готин. Знаем, че неговата най-голяма мечта е да получи замък, където да живее, както и да прави каквото Брон си прави по принцип.

Публикация, споделена от на

Джейми Ланистър му даде обещание, че ще изпълни това негово желание, което е обнадеждаващо. 

Game of Thrones, HBO, For The Throne и какъв специален албум се готви за последния сезон

Специален албум за Game of Thrones 8

For The Throne ще подсили драматизма

Предвид задаващата се унищожителна война обаче, въобще не е ясно дали Брон ще получи замък, също както не се знае дали изобщо ще останат живи хора. Все пак, ние стискаме палци това да се случи. Думата сега имат от HBO.