Вече броим часовете до премиерата на първия епизод на Game of Thrones и не можем да си намерим място. Новини около сезона няма, но пък попаднахме на нещо много интересно.

Game of Thrones Winter is Coming, HBO и каква игра излиза преди началото на сезона

Как да влезем в Game of Thrones

Ще можем да се включим в битката за Железния трон

Google Trends са си направили усилието да разберат имената на кои герои от сериала са били най-търсени в Google. Благодарение на усилията им виждаме много яка графика, която показва търсенията по месеци за всеки един сезон, но това важи само за САЩ.

Прави впечатление, че Денерис Таргариен води в по-голяма част от времето, което не е особена изненада, защото съдбата ѝ е доста интересна.

Какво става, ако гледаме пиратско копие на Game of Thrones

Какво става, ако гледаме пиратско копие на Game of Thrones

Страх в двойна доза

Според HYPEBEAST, най-търсеното име като цяло през годините е това на Джон Сноу, следван от Денерис Таргариен, Аря Старк, Грегър Клагейн и Санса Старк. Най-задаваният въпрос относно майката на драконите пък е каква е роднинската ѝ връзка с Джон Сноу. На следващо място хората в САЩ са се вълнували от това кои са родителите ѝ.

Game of Thrones, HBO, For The Throne и какъв специален албум се готви за последния сезон

Специален албум за Game of Thrones 8

For The Throne ще подсили драматизма

Най-задаваният въпрос, свързан със Санса Старк, е какво толкова ѝ е направил Рамзи Болтън. Голяма част от хората са си задавали и въпроса дали Бран Старк не е Нощния крал. Най-търсеният дом пък е този на Старк следван от Таргариен, Ланистър, Баратеон и Грейджой. Това е. Зимата е тук, нищо че е пролет.