Само някакви си осем месеца ни делят от това да видим spin-off (филм, произтичащ от вече съществуващ, но с акцент върху различни аспекти) на "Бързи и яростни" - Hobbs & Shaw. 

Нийл Мориц съди Universal за Hobbs & Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Съдят Universal заради Hobbs and Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Какво се случва с продукцията и какви са претенциите на Нийл Мориц

Нещата изглеждат доста обещаващо, а и Дуейн Джонсън се кълне, че ще бъде много интересно, а ние, разбира се, му вярваме. И няма как да е другояче, защото актьорският състав е доста солиден. Там намираме Джейсън Стейтъм, Идрис Елба, Ванеса Кърби и Ейза Гонзалес

Идрис Елба в Hobbs & Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Идрис Елба тръгва по петите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Вече знаем как ще изглежда непобедимият злодей

Човекът, отговорен за "Дедпул", пък ще режисира - Дейвид Лийч. Скалата се грижи да бъдем осведомени за всичко ново около Hobbs & Shaw, ето защо ни даде и първи поглед на героинята на Ейза Гонзалес, която е и последното ново попълнение във филма. 

Много секси, но едва ли някой е очаквал нещо различно. Дуейн Джонсън пояснява, че героинята ѝ ще се казва Мадам М. Доста мистично име, такъв ще бъде и персонажът ѝ - тя ще предвожда цял отряд от жени, чиято задача е да раздават правосъдие. 

Hobbs & Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм - първи поглед към Ванеса Кърби в spin-off на "Бързи и яростни"

Какви ги вършат Дуейн Джонсън и Ванеса Кърби заедно

Последното парче от пъзела си дойде на мястото

Както вече казахме, ще бъде интересно, ще има екшън, а Ванеса Кърби и Ейза Гонзалес ще се погрижат да има и доволна доза сексапил. Предаваме се още отсега, но оставаме в трескаво очакване на първи трейлър. 

Премиерата на Hobbs & Shaw е на 2 август 2019 г.