През изминалата година по кината се завъртяха няколко български филма и постигнаха доста голям успех. Сред тях, разбира се, е и "Доза щастие".

"Доза щастие", Google, 2019 г. и постижението на филма в търсачката

Как България влезе в годишната класация на Google

Успехите на филма на регионално ниво

Едва ли някой, който да е гледал режисирания от Яна Титова филм, е останал равнодушен след прожекцията. Последното със сигурност се дължи и на историята за живота на Весела Тотева - своеобразна изповед, изпълнена с емоции, върхове и спадове, които засядат дълбоко в душата на зрителя.

От премиерата на "Доза щастие" изминаха около шест месеца, а добрата новина (и за тези, които са го гледали, и за тези, които не са) е, че сега отново ще може да го видим, макар и на малък екран.

Снимка 451393

Източник: "Доза щастие"

От 17 май "Доза щастие" ще бъде наличен в HBO GO, с което стрийминг платформата за пореден път се утвърждава и като един от начините за българското кино да достигне до зрителите от Хърватска, Сърбия, Словения, Черна гора и Северна Македония.

"Доза щастие", Весела Тотева и какво да очакваме от филма

Какво да очакваме от "Доза щастие"

Падението и спасението на Весела Тотева - по най-въздействащия начин

"Доза щастие" ще бъде част от селекцията "Предложения от България", в която до момента има 23 заглавия, сред които са "Ирина", Възвишение", "TILT" и "Събирач на трупове".

Премиерата на "Доза щастие" по HBO е също на 17 май от 21:00 ч.