Bond 25, както е работното заглавие на следващия филм за Джеймс Бонд, премина през доста перипетии, докато се стигне до началото на снимките.

Bond 25, Даниел Крейг и защо преустановиха снимките за Джеймс Бонд

Какво се е случило с Даниел Крейг в Ямайка

Да си Джеймс Бонд не е никак лесно

Още в самото начало не беше ясно дали Даниел Крейг ще се завърне в ролята на Агент 007, а след това за кратко филмът остана и без режисьор. Към несполуките трябва да прибавим и контузията на Крейг по време на снимките в Ямайка.

За щастие, това е вече минало, а изглежда, че всичко се нарежда, както трябва. Да не говорим, че след последните новини около подготвяния филм стана още по-интересно. Според информация на Daily Mail, Джеймс Бонд ще загуби кодовото си наименование - Агент 007.

Както знаем, след събитията в "Спектър" (2015 г.) г-н Бонд се оттегли от службата си и отиде в Ямайка, за да си почива. В Bond 25 обаче покой за него няма да има, защото ще бъде помолен да се включи в една последна мисия.

Bond 25, Ямайка, Даниел Крейг и видео зад кадър от филма за Джеймс Бонд

Какви ги върши Джеймс Бонд в Ямайка

Видео за кадър от снимачната площадка на Bond 25

В новия филм участие ще вземе и актрисата Лашана Линч, която гледахме преди няколко месеца в "Капитан Марвел". Героинята ѝ е агент на MИ-6, но по-интересното е, че ще бъде представена като... Агент 007.

През последната година имаше много слухове около това кой ще замени Даниел Крейг. Едно от най-спекулираните имена беше това на Идрис Елба. Имаше и подмятания, че ролята може да бъде поверена на жена.

Рами Малек, Bond 25 и какви условия е поставил актьора, за да участва във филма за Джеймс Бонд

Условията на Рами Малек, за да участва в Bond 25

Претенциите на един носител на Оскар

Тук е моментът, в който трябва да успокоим традиционалистите, които не искат жена да бъде Джеймс Бонд. Лашана Линч няма да бъде новият Бонд, но е интересно да разберем как и защо е взела кодовото име на агента. Това се случва за първи път в историята на франчайза и определено е интересен ход.