Снимките на Bond 25 бяха подновени миналата седмица. Причината за прекратяването на снимачния процес за няколко седмици беше инцидент с Даниел Крейг.

Bond 25, Даниел Крейг и защо преустановиха снимките за Джеймс Бонд

Какво се е случило с Даниел Крейг в Ямайка

Да си Джеймс Бонд не е никак лесно

Наложи се актьорът да претърпи операция в областта на глезена, но вече всичко е наред. За да подгреят феновете на Агент 007, продуцентите на филма решиха да разпространят видео, което показва как са заснети някои моменти в предстоящия филм.

Сцените от краткото видео са откъслечни, но ни потапят в атмосферата на Ямайка, където и са заснети. Виждаме Даниел Крейг, Джефри Райт, чийто герой ще се казва Феликс Лейтър, както и как режисьорът Кари Фукунага дава указания на актьорите.

Според HYPEBEAST, Джеймс Бонд е в Ямайка, където се наслаждава на пенсионирането си. Той обаче е помолен от агента на ЦРУ Феликс Лейтър да се включи мисия, за да спаси отвлечен от престъпна организация учен.

Рами Малек, Джеймс Бонд, Bond 25 и ще участва ли актьорът във филма

Ще видим ли Рами Малек в следващия филм за Джеймс Бонд

И каква ще бъде ролята му

Интересното е, че неприятният инцидент, който извади от строя Даниел Крейг, се случи именно по време на снимките в Ямайка. Във видеото не виждаме Рами Малек, който трябва да бъде злодеят в Bond 25, но това е така, защото той се е присъединил към снимките след сцените в Ямайка. Премиерата на филма очакваме през април 2020 г.