През 2016 г. гръмна сериозна бомба с оттеглянето на изпълнителния директор на Fox News - Роджър Ейлс, който беше обвинен в сексуален тормоз.

„Решаващият глас“, Роджър Ейлс, Ръсел Кроу и какво да очакваме от сериала

Какво да очакваме от сериала „Решаващият глас“ с Ръсел Кроу

Историята на човека, който се опита да попречи на Барак Обама да спечели изборите

Преди повече от месец Showtime започнаха излъчването на сериала "Решаващият глас" (The Loudest Voice), който в седем епизода ни показа как Роджър Ейлс е изградил медийната империя Fox News, а фокус, разбира се, беше хвърлен и на обвиненията в сексуален тормоз.

Смеем да твърдим, че сериалът е много добър и препоръчваме да бъде изгледан. Зарадвахме се много, когато вчера, 21 август, беше пуснат и първия тийзър на Bombshell - филмът, който също ще отрази скандала.

Новите предизвикателства пред Чарлийз Терон

Новите предизвикателства пред Чарлийз Терон

В какви филми ще гледаме актрисата

Доста сме развълнувани, защото в главните роли намираме истинско съзвездие. Чарлийз Терон ще бъде в ролята на Меган Кели, в тази на Гретчен Карлсън - водещата, отправила първите обвинения срещу Роджър Ейлс, ще бъде Никол Кидман

Най-любимата ни актриса Марго Роби пък ще изиграе измисления персонаж на една от асистентките на Ейлс - Кайла Посписил. В обувките на самия Роджър Ейлс ще влезе Джон Литгоу.

От краткия тийзър виждаме героините на Терон, Кидман и Роби, който се возят заедно в асансьор, а напрежението между тях може да се усети във въздуха.

Марго Роби, Birds of Prey и първи поглед към Харли Куин

Новата секси визия на Харли Куин

Снимките на Birds of Prey започнаха, а героинята на Марго Роби има нова визия

Типично за тийзър само ни раздразни любопитството и вече искаме да видим пълен трейлър, защото все още не сме видели самия Роджър Ейлс, нито съпругата му Бет (Кони Бритън), нито Рупърт Мърдок (Малкълм Макдауъл).

Няма да крием, че "Решаващият глас" вдигна доста високо летвата, но предвид актьорския състав на Bombshell определено ще му дадем шанс.

Премиерата на Bombshell е през декември