Когато за първи път научихме, че Райън Рейнолдс и Самюъл Л. Джаксън ще участват заедно във филм, бяхме леко скептично настроени. 

Райън Рейнолдс ще се снима в „Stoned Alone“

Райън Рейнолдс ще бъде новият "Сам вкъщи"

Нов прочит на класическа комедия

През 2017 г. по кината обаче тръгна "Бодигард на убиеца" и двамата тотално ни опровергаха. Иначе казано - хареса ни, а и не само на нас, защото приходите в световен мащаб бяха в размер на 180 милиона долара

Задачата на героя на Райън Рейнолдс беше да опази жив този на Самюъл Л. Джаксън, който на всичкото отгоре е и наемен убиец. Много смях имаше, особено когато хеликоптер се разби на покрива на БНБ. Но това е в реда на нещата, защото част от снимачния процес премина в България. 

Хубавата новина, според Variety, е, че ще има и втори филм. Очаква се снимките да започнат през март 2019 г., а в главните роли отново да видим Райън Рейнолдс, Самюъл Л. Джаксън и Салма Хайек. Героите на Джаксън и Хайек ще вербуват този на Рейнолдс, за да се присъедини към тях на опасна мисия по крайбрежието на Амалфи.

Самюъл Л. Джаксън и съветите му за успешен живот

Съветите за успешен живот на Самюъл Л. Джаксън

5 съвета от един от най-добрите

Вторият филм отново ще бъде разработен от Millennium Studios и Lionsgate, което увеличава шансовете част от снимките отново да се проведат на родна земя. Така че, ще се оглеждаме от март нататък за близки срещи от звезден вид.