Съмняваме се, че на тази планета има човек, който да не е гледал поне един филм от поредицата "Сам вкъщи". А ако има, то поне трябва да е чувал за нея. Най-малкото, защото по Коледа от векове се върти по телевизиите. Сега обаче се задава нещо много интересно, което ще разнообрази малко картинката. 

Кристен Стюарт, Наоми Скот и Ела Балинска участват в римейка на "Ангелите на Чарли"

Ето кои ще бъдат новите ангели на Чарли

Със сигурност няма да са Дрю Баримор, Камерън Диаз и Луси Лу

То ще дойде от харизматичния Райън Рейнолдс, който ще бъде сам вкъщи. Звучи малко странно, защото Рейнолдс е на 41 години, а не на 10, но този филм ще бъде за малко по-пораснала аудитория.

Става въпрос за Stoned Alone", в който актьорът от "Дедпул" ще ни покаже какъв е животът на един загубеняк, пристрастен към леките наркотици. 

Гал Гадот се пошегува с Райън Рейнолдс

Гал Гадот се пошегува с Райън Рейнолдс

Кой кого копира

Според Deadline, сюжетът ще ни напомня много на "Сам вкъщи", защото героят на Рейнолдс ще изпусне самолета за плануваната ски ваканция. Най-доброто нещо, което той смята, че може да направи, е да се прибере и да се напуши. Тук идва уточнението, че той е на двадесет и нещо. Става много интересно обаче, когато в дома му нахлуват обирджии и той трябва да отбранява "замъка" си. 

Райън Рейнолдс стана собственик на компания за джин

Райън Рейнолдс стана собственик на компания за джин

Интересен ход от страна на актьора

Рейнолдс ни се струва подходящ избор за тази роля, също както би бил и Аштън Кътчър -  друг наш фаворит.