В петък, 7 декември, станахме свидетели на първия трейлър на четвъртия и последен филм за Отмъстителите - Avengers: Endgame

Avengers: Endgame - първи трйлър и официално заглавие на филма

Първи трейлър на последния филм за Отмъстителите

Краят е част от приключението

Видяното много ни хареса и ни загатна, че напролет ни очаква нещо наистина епично. Всички предпоставки за това са налице, а в това число включваме и рекорда, който трейлърът постави. 

289 милиона гледания за 24 часа във всички платформи. Ето на какво се казва интерес към трейлър. Това е и нов рекорд за Disney, като предния се държеше от "Отмъстителите: Война без край", който регистрира 230 милиона гледания за едно денонощие. 

Тийзърът на "Цар лъв" постави рекорд за гледания

Кой е най-гледаният трейлър на Disney

Страхотен интерес към римейка на филма от 1994 г.

На трето място става "Цар лъв" с 224.6 милиона преглеждания. Заявката вече е направена и през април очакваме Avengers: Endgame да счупи и рекорд в бокс офиса. 

На раздяла ще вметнем, че слуховете за първи трейлър на Spider-Man: Far From Home се оказаха верни. В събота, 8 декември, на Comic Con Experience в Бразилия Marvel са излъчили трейлъра пред публиката на събитието.

Spider-Man: Far From Home, Мистерио и Джейк Джиленхол - актьорът потвърди участието си във филма

Джейк Джиленхол сложи край на мълчанието

Спайдърмен си има нов злодей

Към този момент обаче никой друг, освен посетителите на Comic Con Experience, не го е видял. Оставаме нащрек, защото подозираме, че съвсем скоро ще бъде пуснат и официално за всички нас, простосмъртните фенове.