Октомври вече настъпи с пълна сила и е време за първите нови парчета от месеца.

Започваме с Лейди Гага и новата ѝ песен "I'll Never Love Again" от саундрака на филма "Роди се звезда", чиято премиера е днес, 5 октомври. Както вече разказахме и в ревюто на филма, със сигурност си струва да го гледате, дори и да е само заради музиката.

"Роди се звезда" с Брадли Купър и Лейди Гага

Какво да очакваме от "Роди се звезда"

Брадли Купър и Лейди Гага - дует в музиката и в живота

Така и така сме в лирично и любовно настроение от предишния сингъл, да останем на тази вълна. Най-новата песен на Boyzone "Love" е написана заедно с друга легенда.

Гари Барлоу от Take That помага на групата и заедно създават една емоционална и носеща носталгия песен, но в същото време изпълнена и с много вяра в по-доброто бъдеще. "Love" е включена в последния за кариерата на Boyzone албум "Thank You & Goodnight", който излиза на 16 ноември.

И за да не става прекалено сълзлива селекцията, сменяме темпото с Чарли Екс Си Екс, която отбеляза сътрудничеството на годината, разкривайки своя нов сингъл "1999" с участието на Трой Сиван. Новината за песента на Чарли е продължение на знаковата година на изпълнителката, която пусна няколко много силни летни парчета.

По случай концерт-спектакъла на 9 октомври, с който Акага ще отпразнува 27 години от създаването си, музикантите създадоха и авторска песен и клип, които ще представят на събитието.

"Помниш ли онези дни" е заглавието на песента, която разказва една история за мечти, надежда и носталгия.

Завършваме с още музика от родната сцена или по-точно с нещо ново от Маги Джанаварова и 100 Кила. Макар и да сме фенове на общите им парчета, които реализираха през последните години, новият сингъл "Just the Two of Us" не успя да ни впечатли и смеем да твърдим, че може би е най-слабата песен, която са правили до момента съвместно.