Рон Джереми се опитва да проникне в обществото от 1978 насам

Единственият вариант да не сте чували за Рон Джереми (дори и да не сте запомнили името му) е да сте живели в манастир през последните 30 години. Рон е порноактьор и то от най-големите. Актуален носител е на титлата "порно звезда №1 на всички времена" от AVN (най-голямата порно компания), забележително признание, когато прякорът ти е "дебелия таралеж".

Джереми произхожда от богато еврейско семейство. Баща му е лекар, майка му - издател. Учи актьорско майсторство. Известно време работи като учител и актьор. Играе в постановки по Оскар Уайлд и Гогол. По предложение на свое гадже решава да се пробва в порно индустрията... и остава там вече 30 години. Славата му помага постепенно да се изяви и в други области: пише книга, записва песни и работи като технически консултант за филми като "9 седмици и половина".

Сайтът Askmen реши да вземе интервю с една от най-съмнителните легенди на нашето време.

Много мъже си мислят, че имат всичко необходимо, за да станат порнозвезди. Какво би ги посъветвал, откъде да започнат?

С Виагра всеки може да е порно звезда вече, честна дума. Затова и толкова много мъже се опитват да влязат в този бизнес. Повечето агенти получават стотици обаждания от пичове дневно и само двайсетина от момичета - е как да стане? Мъжете не са толкова важни в хетеросексуалното порно. В него всеки търси жени.

Ако искате да влезете в индустрията - доведете си момиче. Обадете се на някоя от големите компании, кажете им, че с приятелката си искате да започнете работа и сте вътре. Даже няма значение как изглеждаш, дори да приличаш на гъба.

Ако си сам - по-добре се пробвай в гей порното.

Очевидно интернет промени порно индустрията. Как смяташ, че ще се развият нещата в следващите 10 години?

Когато се появи, ние много се радвахме, но сега буквално изяжда порно бизнеса. Десетки компании вече фалираха или са на ръба. Не сме само ние, рок музиката е в същото положение. Знам, че интернет е нещо добро, но за нас и музикантите е и голямо зло.

Планираш ли да се пенсионираш в близко бъдеще?

Ще се пенсионирам, когато се събудя и видя, че пенисът ми е под възглавницата. Засега се надпреварвам с времето. Докато членът ми бачка, ще бачкам и аз, защото е забавно. Плащат ми, а и още ми харесва.

Какво е заплащането, не смяташ ли, че е нечестно жените да получават повече, когато мъжете вършат по-тежката работа?

Ако си нов и си мъж, ти плащат между 100 и 200 долара на сцена. Най-големите звезди сред жените си докарват между 100 и 250 хиляди долара годишно. Не виждам нищо непочтено, в крайна сметка много мъже биха го правили и без пари.

Жените от кое десетилетие предпочиташ? 70-те, 80-те, 90-те, от XXI век?

Тези, които имат пулс. Ако диша, значи е мой тип. Ентусиазмът е това, което харесвам най-много, ако трябва да сме сериозно. Може би жените стават по-красиви, защото повече разбират, че има добри пари в тая работа. Джена Джеймисън продаде компанията си за 14 милиона на Playboy и много жени си казаха "Хей, почакай, аз не изглеждам по-зле от нея. И аз мога да правя свирки и аз мога да направя някой милион." И доста момичета стават милионерки.

Щастливи ли са хората в порното?

Повечето да. Почти всички мъже са щастливи, то ни и личи. На повечето жeни също. Има момичета, които почват тая работа по много грешни причини и това също им личи. Порното няма да реши проблемите ти, но ако влезеш в тая работа със здрав разсъдък и съзнание, ще си тръгнеш със здрав разсъдък и съзнание. Ако имаш проблеми, само ще ги задълбочи, затова и търсим здрави и щастливи момичета.

С колко жени си спал?

Между четири и пет хиляди...

Знам, че сте приятели с Джин Симънс от KISS, кой е спал с повече жени?

Той е рок звезда, жените искат да спят с него. С мен го правят заради парите. Имам една шега, която той не харесва особено. "Вижте Джин, той е рок звезда, когато не работи, излиза с красиви момичета като Шанън Туийд (настоящата приятелка на музиканта и плеймейтка). Аз пък съм порно звезда и когато не работя, излизам с момичета грозни като Джин Симънс."

Чух, че си си правил автофелацио, вярно ли е?

Да, но винаги ползвам презерватив, не знам къде съм го завирал...

Хващал ли си някога венерическа болест?

Като учител пипнах сифилис, но откакто съм в порно бизнеса - не (смее се).

Коя е любимата ти поза?

Онази, в която момичето крещи "Yeeeeeees!".

Кой е най-мъжественият мъж?

Марлон Брандо, Робърт Дювал. Бих казал Лорънс Оливие, но той май е бил гей. Ако питаш за модели за подражание, ще кажа родителите ми.

Коя жива жена е най-секси според теб?

Майка ти.

Не, има толкова много... Като видя Мишел Пфайфер и дъхът ми спира....