Преди около 6 години бях редовен потребител на един популярен форум в  интернет. По онова време, чух едно много яко парче  (тогава изгряваше  хаус музиката) и реших да попитам с тема във форума за името му. Нямах  семпъл, така че цитирах само текста на песента. Почти нямах надежда, че  някой ще й знае името, но останах изненадана, когато влизайки на другия  ден, видях мнение на момче. Беше ми дал името на прословутото парче.  Много се зарадвах и дори му писах на лично съобщение, че искам да си  пишем и да обменяме музика. Той е от София, а аз - от Стара Загора.

Оттогава се почна с нашето приятелство и въпросното момче... Писахме си  лични съобщения във форума, писма по мейлите, след това по скайп... Дори  веднъж чатихме. Най-често си говорихме за музика и си разменяхме песни,  но и имаше закачки естествено помежду ни. Един ден бях на поканена на сватба на първата ми братовчедка в София и отидох със семейството си.  Споделих му за това и предложих да се видим, но доколкото помня, така и  не ми остана време покрай сватбата.

И така... продължихме да си пишем,  но все по-рядко. Имаше периоди, в които не си комуникирахме дори. След  някоя и друга година отново имах ходене към София и тогава имах свободен  един час за кафе. Имах дилема с кой да се видя, защото си пишех и с едно друго момче тогава, а с него бях много по-близка и си споделях  повече. Логично, избрах да се видя с другото момче.

И отново пътищата ни не се засякоха, но до един ден, в който моето момче каза, че го пращат от работата му да свърши нещо в Стара Загора. Съгласих се да се видим. По онова време имах кратка връзка с едно момче и гледах на софиянеца  като на приятел и нищо повече. Видяхме се един летен ден. Пихме кафе и  си говорихме, леко отчуждено, докато всеки от нас се отпусне. Спомням си, че даже на моменти ме дразнеше самонадеяността му и някои изцепки. Това допълнително ме заслепяваше за него.

Но в един момент, той се заигра с  гривната ми, която аз нервно местих нагоре-надолу по ръката  си, или свалях от ръката си и си играех с нея. Взе я от ръцете ми и каза игриво да спра да я местя. Засмях се и си я взех. Стоях мирна известно  време и пак се заиграх с нея, при което той отново я взе от мен. И така  няколко пъти, като последния път той я докосна, както е на ръката ми и взе да ме гали с длан нагоре по ръката ми.

Пита ме: "Така харесва  ли ти?" и продължи да обикаля по кожата ми. И така, след  това почна да  обикаля и по горната част на бедата ми (бях с къси панталонки). Малко по  малко скъсихме дистанцията помежду ни и дори се гушнах в него. И така до 5 сутринта...

Стояхме на различни места и се гушкахме и си се радвахме. Към 5 часа вече стана студено и решихме да се разделим. Беше много  трудно, тъкмо се беше запалила искрата. Видяхме се след седмица, отново уикенда, когато той почива. Тогава аз отидох в София и даже имах рожден  ден същия ден. Пак цял ден бяхме заедно и той ме води из София. И така, след 5 години писма и чат, се видяхме съвсем случайно и непринудено.

Всичко стана от само себе си и благодарение на това, вече сме заедно година и половина.