Дичо от D2 и новата му група VOXX представиха първия си сингъл в петък в столичния Sofia Live Club. Същинското представяне на новия проект на вече изявения роден певец започна около 19 и 30 часа.

Първи пред журналисти и приятели излезе да говори мениджърът на бандата, който припомни наболялата напоследък тема за все по-загиващата родна музика за сметка на набиращите сила ориенталски ритми. Той не изпусна да подчертае и колко е важна подкрепата на медиите в такива ситуации и благодари на всички, които са спомогнали за подкрепата на новата група.

Веднага след него на сцената се качи и самият Дичо, който в рамките на шеговития тон разказа любопитни подробности около VOXX като това, че се е запознал с музикантите едва в студиото, а преди това ги е виждал само по телевизията. Той също изказа сърдечни благодарности към всички подкрепящи българската музика.

След кратко представяне на новия клип на бандата, от който лъхаше лятна свежест, на сцената се появиха и останалите членове от групата. Те забиха на живо нови парчета от току-що излезлия на пазара албум на VOXX като кулминацията на промоцията бе изпълнението на вечния хит "Две следи". Неизбежно е да не се отбележи, че новите парчета не отстъпват по качество и звучене на вече добре познатите стари изпълнения на Дичо.